image
 |  4 30 Липня 2018 | 10:31

На Волині в ДТП загинули два пішоходи

Учора, 29 липня, в селі Діброва Горохівського району автомобіль «Volkswagen Transporter», за кермом якого перебував 44-річний мешканець райцентру Горохів, здійснив наїзд на 67-річного жителя району. Внаслідок отриманих травм пішохід помер на місці пригоди. За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження.
Про це "ВолиньUA" у секторі комунікації поліції Волинської області.
Також уніч на неділю, в обласному центрі, по проспекту Відродження 25-річний лучанин, перебуваючи за кермом автомобіля «Mazda», здійснив наїзд на 34-річного місцевого мешканця. Пішохід перетинав проїжджу частину поза межами пішохідного переходу. Від отриманих травм чоловік помер.
За обома фактами порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком до восьми років. Триває досудове розслідування.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: НАБУ розслідує недостовірності у декларації нардепа Мартиняка. Вже є рішення суду

 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити