image
 |  245 1 Грудня 2023 | 21:43

На Волині в жінки викрали золоті прикраси

Невідома особа проникла в помешкання жительки Маневич та викрала золоті прикраси.

У середу, 29 листопада, до поліції Волині надійшло повідомлення від мешканки Маневич Камінь-Каширського району, – інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Жінка розповіла, що, поки була відсутня, невідома особа проникла в її помешкання та викрала золоті прикраси. Сума завданих збитків сягнула майже 130 тис. грн.

Працівники поліції Волинської області провели ряд оперативно-розшукових заходів з застосуванням технічних можливостей. Правоохоронці зібрали усю інформацію про подію, допитали свідків, вилучили слідову інформацію.

Завдяки злагодженій та оперативній роботі працівників кримінальної поліції особу крадійки встановили у лічені години. Нею виявилась 21-річна мешканка Луцька. Скориставшись моментом, коли заявниці не було вдома, зловмисниця заволоділа її цінностями.

Після скоєння злочину дівчина відразу залишила населений пункт. Невдовзі її виявили та затримали оперативники кримінальної поліції у Луцьку.

Наразі крадійці вже оголосили про підозру за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. Досудове розслідування у справі триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов з дому та не повернувся: розшукують волинянина (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити