image
 |  2 19 Вересня 2019 | 08:14

На Волині вдруге за тиждень загорілася споруда

У Камені-Каширському вдруге за два тижні горіла господарча споруда.

У поліції порушили провадження за ознаками підпалу, інформує Волинська правда.

Як повідомив головний інспектор Камінь-Каширського РВ У ДСНС України у Волинській області Роман Багнюк, 17 вересня близько 15 години загорілась господарська споруда з блоків на вулиці Волі. Рятувальники 8-ої ДПРЧ міста Каменя-Каширського ліквідували пожежу вже через 10 хвилин після надходження повідомлення до служби порятунку.

Завдяки тому, що сусіди вчасно побачили загоряння та оперативно спрацювали вогнеборці, будівля зазнала порівняно незначних пошкоджень – вигоріла незначна площа перекриття.

Ця ж будівля горіла вранці 2-го вересня. Тоді вогонь частково знищив перекриття споруди, будівельну плівку, балки і крокви.

Від господарів будівлі до Камінь-Каширського відділу поліції надійшло повідомлення, що в приміщенні виявлено сліди підпалу.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, попередньо встановила, що невідома особа проникла в будівлю та здійснила підпал.

«За даним фактом розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

Поліцейські проводять всі необхідні заходи з метою встановлення осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення та притягнення їх до відповідальності», – повідомила Надія Шумік, інспектор сектору моніторингу Камінь-Каширського відділу поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибили скло та забрали сумку: у луцькому парку пограбували чоловіка

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити