image
 |  0 30 Травня 2018 | 09:44

На Волині відбувся зліт-змагання з туризму для школярів

І-й туристсько-спортивний зліт для своїх школярів провела Литовезька громада.      
Про це «ВолиньUA» повідомляє прес-служба ЦТСЕ.
Захід відбувся 29-30 травня в урочищі Ливень Іваничівського району Литовезька громада організувала І-й туристсько-спортивний зліт для учнівської молоді громади.
«Це хороший приклад розвитку та популяризації туристсько-краєзнавчої справи, яка є одним з ефективних та потужних засобів, що сприяє гармонійному розвитку дітей та молоді, їх патріотичного, естетичного, екологічного виховання, морального та фізичного загартування, здорового способу життя», - зазначив директор обласного Центру туризму, спорту та екскурсій Леонід Толстіхін, з приємністю відкриваючи такий захід.
«Дуже добре, що новостворені громади максимально залучають дітей до позашкільної діяльності, особливо на природі, де діти мають змогу вдосконалити свої туристські вміння та навички, важливі в житті кожної людини».






Вдалих стартів та активного і змістовного відпочинку побажала учасникам змагань начальник гуманітарного відділу Литовезької сільської ради Галина Гресь, яка в свою чергу пообіцяла підтримку та сприяння у проведенні подібних заходів у подальшому.
Головний суддя змагань Іван Романюк підготував для команд школярів цікаву програму, яка передбачала ряд змагань, конкурсів та тренінгів: «В’язання туристських вузлів»,  долання «Смуги перешкод» та комплексного туристсько-краєзнавчого маршруту,  естафета з велосипедного туризму, конкурс туристської пісні. А ще розважально-пізнавальні вечори біля багаття у колі друзів.
Такий захід сприяє всебічному та гармонійному розвитку дитини та задовольняє потреби у самореалізації.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити