image
 |  2 9 Листопада 2021 | 21:51

На Волині відкрили пункти, де допоможуть отримати СOVID-сертифікат

На Волині, за підтримки Мінцифри та голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка, сьогодні запрацювали офлайн-пункти Команди підтримки Дії з отримання СOVID-сертифікатів у містах Луцьк, Ковелі, Володимир-Волинську та Рівненській територіальній громаді.

Про це повідомляють на сайті Волинської ОДА.

«Нам важливо, щоб була інформаційна допомога для людей і якомога більше людей отримали свої COVID-сертифікати та повернулися до звичного життя. Команда Мінцифри 24/7 працює над технічним етапом оновлення та роботи сертифікатів. Уже вдалося знайти нормативні та технологічні можливості, щоб спростити процес генерації COVID-сертифікатів без використання електронного підпису. Наразі всі сили спрямовані на допомогу людям та для спрощення отримання СOVID-сертифікатів» - зазначила CDTO Волинської ОДА Вікторія Левчук.

Якщо у вас виникли труднощі з отриманням сертифіката в застосунку чи на порталі Дія, зверніться до офлайн-пункту Команди підтримки Дії. На локації допомагають згенерувати СOVID-сертифікати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині тисяча освітян можуть залишитися без зарплати

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити