image
 |  13 2 Грудня 2022 | 09:54

На Волині відремонтували аварійну ділянку дороги (ФОТО)

Упродовж другої половини листопада на автошляху Т-03-05 Нововолинськ – Іваничі – Павлівка – Локачі в межах селища Іваничі працювала дорожня спецтехніка.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Полагодили дорожнє покриття на 35-метровому відрізку по мосту і підходах до нього та ще на двох аварійних ділянках, які небезпідставно були предметом нарікань водіїв, місцевої влади та громадян.

Загалом на автошляху Т-03-05 в межах колишнього райцентру новий асфальт укладено на дорожньому покритті площею понад 4000 м2.

Також провели роботи з упорядкування узбіччя.

Виконавець – підрядне підприємство ТзОВ «Луцька дорожна пересувна механізована колона».

Територіальний автошлях Т-03-05 Нововолинськ – Іваничі – Павлівка – Локачі розпочали ремонтувати у 2020 році. За два минулі роки відновили його на відтинку від Нововолинська до Іванич, що має протяжність 14,8 кілометрів.

Цьогоріч, керуючись маршрутним принципом, планували провести капітальний ремонт дороги в межах селища Іваничі, вже мали укладений договір з виконавцем таких робіт.

Однак, через збройну агресію РФ, всі плани щодо будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонту автошляхів, якими опікуємось, залишились нереалізованими.

Аби забезпечити безпечний проїзд цією ділянкою дороги Т-03-05 та усунути незручності та дискомфорт для місцевих жителів, що проживають обабіч неї, наразі полагодили його у рамках робіт з експлуатаційного утримання.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити