image
 |  13 29 Серпня 2020 | 08:48

На Волині відремонтували найбільш зруйновану регіональну дорогу (ФОТО)

Завершено роботи з асфальтування найбільш зруйнованої ділянки регіональної автодороги Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ у Ківерцівському районі. На восьмикілометровому відрізку від м.Ківерці до кінця с.Озеро (км 16+829 – км 24+927) поверх влаштованої напередодні основи зі щебенево-піщаної суміші, обробленої цементом, укладено перший шар дорожнього одягу з крупнозернистого асфальтобетону.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Згодом поверх нього буде влаштовано ще один шар дорожнього покриття зі щебенево-маситкової асфальтобетонної суміші.

Наразі на цьому об’єкті поточного середнього ремонту проходять роботи з планування узбіч, влаштування посадкових майданчиків та ін.

Виконавець – підрядне підприємство ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс".

Інспекційний контроль за ходом ремонтних робіт здійснюється відповідальним інженером технічного нагляду замовника – Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Якість виконаних робіт з влаштування нового дорожнього одягу на цьому етапі перевірено працівниками лабораторій замовника та підрядника. Ними відібрано керни асфальтобетону, з якого влаштованого вирівнюючий шар, для проведення подальших випробувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку водії безперешкодно паркуються на газонах (ФОТО)

Окрім того контроль якості дорожніх робіт на цій ділянці автошляху Р-14, як і на всіх інших об’єктах, де проходить реконструкція чи ремонт, здійснюється представниками ДП «Науково-технічний центр «Дорожній контроль якості».

Оплата виконаних підрядником робіт здійснюється лише за наявності позитивних висновків цих підрозділів за результатами проведених ними контрольних заходів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити