image
 |  0 8 Листопада 2021 | 11:42

На Волині викрили канал незаконного переправлення осіб (ФОТО)

На Волині викрили та ліквідували канал незаконного переправлення осіб через державний кордон.

Про це інформує пресслужба 6 прикордонного Волинського загону.

Організаторам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 КК України.

Заходи з викриття проводили оперативники Волинського прикордонного загону за силової підтримки спецпідрозділу ДОЗОР спільно зі слідчими Володимир-Волинського РВП ГУ Нацполіції, представниками управління міграційної поліції за процесуального керівництва Володимир-Волинської окружної прокуратури.

Під час досудового розслідування правоохоронці встановили, що двоє громадян України сирійського походження, які на цей час мешкають в Київській області, спільно з іншими невстановленими особами за грошову винагороду організували незаконне переправлення з України до Польщі громадянина Сирії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині - найбільше антивакцинаторів

Днями за адресою проживання фігурантів правоохоронці провели санкціоновані обшуки, під час яких виявили та вилучили матеріали, які є доказовою базою та підтверджують причетність до здійснення даного кримінального правопорушення. Правоохоронці вилучили: банківські картки, мобільні телефони, ноутбуки, флеш-накопичувачі, стільникові картки різних операторів зв’язку, копії документів іноземних громадян, чорнові записи тощо.

Слідчі дії тривають.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити