image
 |  4 31 Травня 2024 | 19:43

На Волині викрили підпільне виробництво побутової хімії

Нелегальна продукція на мільйон гривень - на Волині викрили підпільне виробництво побутової хімії.

Про це ВолиньЮА повідомили в прокуратурі. 

За процесуального керівництва прокурорів Волинської обласної прокуратури на Волині викрито підпільне виробництво підробних товарів побутової хімії.

За даними слідства, громадяни налагодили у цеху, розміщеному у складському приміщенні у Луцькому районі, виготовлення продукції, на яку наклеювали етикетки із назвами відомих торгових марок.

Реалізовувалась продукція на території усієї України.

У ході досудового розслідування кримінального провадження про незаконне використання знака для товарів і послуг та фірмового найменування, що завдало шкоди в особливо великому розмірі (ч.3 ст. 229 КК України) проведено низку обшуків.

У організаторів підпільного бізнесу вилучено обладнання для виробництва і пакування товарів, сировину, 17 тонн готової нелегальної продукції на суму близько мільйона гривень, наклейки з назвами торгових марок.

На усе вилучене накладено арешт.

Вживаються заходи задля встановлення усіх осіб, причетних до незаконної діяльності, та притягнення їх до кримінальної відповідальності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську діти з сімей ВПО побували на найвищій гойдалці в Україні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити