image
 |  0 1 Вересня 2021 | 17:07

На Волині вилучили деревину (ФОТО)

Начальник Державної екологічної інспекції у Волинській області Олександр Кралюк разом із міжвідомчою робочою групою з обстеження діяльності лісопильних об’єктів та кар’єрів з видобутку піску на території Ковельського району обстежили один з лісопильних об’єктів. Під час перевірки виявили ряд порушень.

Про це інформує Державна екологічна інспекція у Волинській області.

У п`ятницю, 27 серпня, Олександр Кралюк разом із представниками управління Держпраці у Волинській області, Ковельської районної ради та районної адміністрації, слідчо-оперативною групою Ковельського районного управління ГУНП у Волинській області та ДП «Ковельське лісове господарство» ретельно обстежили лісопильню у Ковельському районі. Лісодеревини, яку незаконно обробляють на підприємстві, було 120 метрів кубічних.

Усю деревину вилучили, наразі вона зберігається на штрафному майданчику. Справа передана до суду.

Перевірка відбулася з метою виконання завдань, передбачених розпорядженням голови Волинської обласної державної адміністрації від 10.01.2020 року № 6 «Питання легалізації роботи лісопильних об’єктів та ліквідації нелегального обігу деревини на території області».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розрив печінки та кровотеча: розповіли про стан хлопця, який постраждав у ДТП на Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити