image
 |  2 1 Квітня 2021 | 16:36

На Волині виявили «бурштинових магнатів», які організували майстерні з обробки каміння (ФОТО)

Спільною міжвідомчою групою у складі оперативних співробітників Луцького прикордонного загону та представників Нацполіції сьогодні проведено три санкціоновані обшуки у жителів Волинської та Рівненської областей.

Про це інформує пресслужба Луцького прикордонного загону.

Обшуки проводились під процесуальним керівництвом Волинської обласної прокуратури в рамках кримінального провадження за ст. 240-1 КК України, розпочатого у відношенні громадян, які займались незаконним видобуванням, переробкою та збутом, у тому числі за кордон, бурштину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку жінка за кермом не пропустила «швидку» (ВІДЕО)

У результаті проведених заходів, в приватних помешканнях двох жителів Володимир-Волинського району та мешканця Рівного правоохоронці виявили більше 5 кілограмів бурштину. Також було знайдено станки та засоби, за допомогою яких здійснювали його обробку, чорнові записи та інші речові докази.

Наразі речові докази вилучено та направлено на експертизу, за результатами якої буде прийняте відповідне правове рішення.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити