image
 |  198 8 Грудня 2023 | 18:13

На Волині військовий освідчився своїй коханій (ФОТО)

Військовий Роман Шкода з Рожищенської громади боронить Україну від російського ворога на одному із найгарячіших напрямків. Нещодавно, скориставшись перебуванням на реабілітації після поранення, зробив найважливіший крок у своєму житті – освідчився коханій.

Рожищанин Роман Шкода – контрактник Збройних сил України. Понад рік хлопець разом з побратимами з 14-ої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого – на передовій, - розповіли у Рожищенській міськраді.

Куп'янський напрямок – один з найгарячіших, тож можна лише уявити, що відчувають хлопці, коли смерть чатує на тебе щохвилини. Напевно, саме любов та підтримка найрідніших і додає їм сили боротися.

Зі своєю коханою Юною (до речі, теж нашою землячкою, родом з Переспи) хлопець познайомився ще до повномасштабної війни. Тож їхнє кохання випробуване тривалою розлукою, постійними переживаннями та радістю коротких зустрічей.

Перебуваючи на лікуванні та реабілітації після поранення у Харкові, Роман вирішив: війна не може заборонити йому бути щасливим. От і влаштував своїй коханій, яка приїхала на зустріч, романтичне освідчення з золотою каблучкою та пропозицією стати його дружиною. І почув таке жадане «Так!».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити