image
 |  0 17 Березня 2018 | 19:12

На Волині визначили перших переможців зонального етапу фестивалю ДЮП (ФОТО, ВІДЕО)

15 березня у місті Ківерці завершився зональний етап 24-го Всеукраїнського Фестивалю дружин юних пожежних-рятувальників.
Про це 17 беpезня 2018 року повідомили в УДСНС України у Волинській області.
[embed]https://youtu.be/v8saQju_1WA[/embed]
П’ять команд – переможці районних етапів з Ківерцівського,  Рожищенського, Горохівського, Луцького районів, а також міста Луцька змагалися за право зватися кращими знавцями пожежно-рятувальної справи, правил безпечної життєдіяльності, продемонстрували свої творчі таланти – художні, вокальні, танцювальні.
_DSC0597.JPG_DSC0603.JPGУчасників Фестивалю привітали заступник голови Ківерцівської РДА Яна Церхевич, заступник керівника виконавчого апарату районної ради Анатолій Пушкін, які гостино запрошували приїздити ще юних рятувальників на ківерцівську землю. Вітали також заступник голови обласного Добровільного пожежного товариства Микола Кревський та незмінний впродовж багатьох років організатор та найбільший шанувальник Фестивалю провідний фахівець освіти та науки Волинської ОДА  Неля Ващук, висловивши сподівання у наступному році побачити ще цікавіші номери.
_DSC0632.JPG_DSC0658.JPGПід час конкурсу «Домашнього завдання» учасники демонстрували свої здібності, використовуючи всі засоби – від дотепного гумору до театральних міні-постановок.  Пустотливий Петрик П’яточкін від луцьких «Агентів 101», комп’ютерні та інші небезпеки від ківерцівських «Іскринок», цікаві відеоролики та гумор горохівчан, надзвичайні голоси дівчаток команди «Данко» і фінальна пісня, «ДЮП – це незабутньо».  Загалом, лейтмотивом виступів усіх без винятку команд було одне: правила безпеки треба знати і пам'ятати, а у випадку лиха можна сподіватися на допомогу працівників пожежно-рятувальної служби.
_DSC0590.JPG_DSC0671.JPGУ підсумку перемогу розділили дві команди – «Вартові життя» Рожищенського  району та «Вогник» Горохівського району, які боротимуться за першість на обласному етапі Фестивалю.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити