image
 |  1136 28 Травня 2024 | 23:31

На Волині вкотре розпродають майно та будівлі лісгоспу (ФОТО)

У селі Дубечне Ковельського району продають комплекс будівель з обладнанням для обробки деревини. Майно перебуває на балансі філії «Ковельське лісове господарство» ДП «Ліси України».

Торги тривають на сайті prozorro.sale. Аукціон оголосило Регіональне відділення Фонду державного майна України у Львівській, Закарпатській та Волинській областях, - пишуть Волинські новини.

Під малу приватизацію потрапили сушильна камера з піднавісом для зберігання продукції (148,7 кв. м, 1989 року побудови), лісопильний цех (611,4 кв. м, 1972 року), будівля пилорами (56,4 кв. м, 1980 року), гараж (84,3 кв. м, 1990 року) та окреме майно, як-от верстати, крани, станки, кантувач колод, вентилятори, навантажувач.

Нерухомість із обладнанням розташовані на вулиці Лісова, 101а в селі Дубечне Ковельського району.

Земельна ділянка, на якій розташований об’єкт приватизації, не є предметом купівлі-продажу, тому питання землекористування покупець вирішуватиме самостійно у встановленому чинним законодавством порядку.

Стартова ціна продажу майна – 5 876 885 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Велике переселення зубрів: наслідки зухвалої схеми із Звірівським мисливським господарством

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити