image
 |  0 23 Листопада 2019 | 15:06

На Волині вкрали скриньку з благодійними коштами

В обідню пору 21 листопада невідома особа викрала скриньку з благодійними коштами, яка була розміщена у приміщенні ветеринарної клініки по вулиці Грушевського у Ковелі. Про це повідомляють на сторінці волонтерського об’єднання «Kovel Animals» у Фейсбук.

Про це пише Ковель пост.

- Поки одні допомагають з останніх сил, інші... інші займаються крадіжками, та не нехтують навіть коштами, що є благодійною допомогою тваринкам нашого міста. Отож Ковель, вул. Грушевського 71, державна ветеринарна клініка, якийсь «добродій» з відсутністю навіть натяку на сумління, поцупив скриньку з коштами... Шкода, адже сума у розмірі близько 2000 грн, мала йти на операцію травмованому песику, що наразі не може самостійно пересуватись, проте має усі шанси на одужання..., - зазначають волонтери у дописі.

Читайте також: Волинянин придбав Rolls Royce за півмільйона доларів

А також звертаються до усіх, хто можливо бачив людину зі скринькою (як на фото), повідомити зоозахисників, які мають намір звернутися до правоохоронних органів з відповідною заявою про крадіжку благодійних коштів.

А усім, хто має бажання та можливість допомогти безпритульним тваринам, нагадують, що гроші можна перерахувати на картку ГО «Kovel Animals» у банку Приват: 5169 3305 1625 8214

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити