image
 |  13 22 Лютого 2021 | 15:46

На Волині власники баз відпочинку залишають купу сміття після літнього сезону

Мешканці села Мельники нарікають на власників баз відпочинку, які засмічують територію в літній сезон.

Про це пише Район.Шацьк.

«Сміттєва» проблема є неновою для шаччан, а особливо у курортний сезон. Коли років три тому в селі з подачі КП «Будинкоуправління» та селищної ради започаткували пакетний вивіз сміття (до честі жителів села, вони активно включилися в цю ініціативу), то вже котрий рік гострою проблемою таки залишаються нерадиві відпочивальники та власники баз відпочинкових котеджів.

За словами місцевих жителів, приїжджі не лише не бажають укладати угоду на вивіз сміття з місцевим комунальним підприємством, а й навіть підкидають його то в контейнери на пляжі (там сміття вивозить Шацький НПП), сусідам або просто на перехресті вулиць.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З «Волиньгазу» хочуть стягнути понад 230 тисяч гривень

«Вони тримають до ста відпочивальників, заробляють на цьому гроші, податків у місцеву казну не сплачують, ще й сміття нам своє залишають», – обурюються люди.

Просили жителі села сприяти вирішенню ще однієї проблеми курортного сезону: встановлення туалетів на пляжі. Інакше, кажуть, ці туалети відпочивальники знову будуть «облаштовувати» під найближчими деревами.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити