image
 |  2 25 Травня 2018 | 07:16

На Волині водій авто збив 9-річну дитину на велосипеді

Учора, 24 травня, на вулиці Комсомольській у Камені-Каширському автомобіль «Skoda Octavia» збив 9-річного велосипедиста. Дитину госпіталізували. Поліція з’ясовує всі обставини пригоди, - повідомляє поліція Волині.
ДТП трапилася ввечері, близько 23 години. За кермом автомобіля перебував 25-річний місцевий житель. Водій допустив наїзд на велосипедиста, 9-річного школяра, який виїхав із подвір’я будинку, не надавши переваги у русі транспортному засобу.
Внаслідок автопригоди дитина отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували в місцеву райлікарню.
Цього ж дня в Луцьку на пішохідному переході під колеса легковика «Volkswagen Passat», під керуванням 58-річного місцевого жителя, потрапила 27-річна лучанка.
У результаті ДТП жінка отримала тілесні ушкодження. Не госпіталізовувалась.
За обома фактами автопригод поліція проводить перевірку. Відомості внесуть до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити