image
 |  2 14 Лютого 2019 | 09:44

На Волині водій маршрутки відмовився безкоштовно везти сина загиблого воїна

У селі Княгининок водій маршрутки №224 відмовився безплатно везти дитину загиблого учасника бойових дій.

"Це сталося 13 лютого приблизно о 18:05 год." - написала матір дитини Тетяна Гайда у Фейсбуці в спільноті Княгининівська громада.  

"Мій син, учень 2 класу Княгининівського ліцею, за посвідченням дитини військовослужбовця, який загинув ( помер) чи пропав безвісти під час проходження військової служби, сів у маршрутку за номером 224 перевізник Макарчук, водій на пред’явлене посвідчення категорично відмовився перевести дитину безкоштовно, що передбачає дане посвідчення. Водій пояснив свою поведінку тим, що сільська рада не проплатила за дану категорію пасажирів, і направив з усіма питаннями звертатись до Вас. Добре, що я була з сином і проплатила за нього, але дуже стурбована тим, що коли він буде один, водій може висадити з маршрутки", - йдеться у дописі. 

За поясненням ситуації матір дитини звернулася до голови Княгининівської громади Олени Твердохліб. 

"Сільська рада 22 лютого на сесії буде приймати рішення про суми відшкодувань перевізникам 224, 22 та 22а маршрутів, і з 1 березня з ними буде укладено договори на пільгові перевезення пільгових категорій населення. Відшкодування перевізникам буде компенсоване і за січень, і за лютий 2019 року. Власники маршрутів про це знають. Така реакція водія мені не зрозуміла", - пояснила Олена Твердохліб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську водій вигнав з маршрутки 11-річну дитину

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити