image
 |  5 10 Жовтня 2023 | 08:54

На Волині водій перевозив небезпечний вантаж без освітлення та супроводу (ФОТО, ВІДЕО)

У селище Колки Луцького району по трасі Р14 перевозили комбайн без супроводу та без відповідного освітлення. Про це йде мова у дописі в групі АвтоАндони Луцька.

Розповіддю поділився користувач Ваня Марчук, - пише ВолиньUA.

"Їдучи дорогою з Луцька в сторону Маневич у пʼятницю вночі, наздогнав так званий «негабарит» Без відповідного освітлення, супроводу і тд. Не працювали навіть ті габарити, які були на прицепі і на самій машині. Вирішив в с.Озеро по дорозі визвати поліцію щоб перевірили. Сам заїхав у с.Тростянець в магазин. (а даний «негабарит» поїхав в попутному напрямку). Через 15хв я продовжив свій рух і за с.Ситниця це чудо стояло по середині дороги! Я зупинився і визвав ще раз поліцію. В ході вияснилось, що це чмо (яке возить такі грузи) має вже стільки штрафів, що поліція була сама здивована. Також виявилось, що задні колеса прицепу візуально зовсім не придатні до експлуатації! Що ЖОДНОГО дозволу на перевозку такого грузу воно не мало (а везло цей комбайн з Вінниці) в колгосп Бафало, с.Колки. Потратив я багато часу на його, але результат тільки 510 грн штрафу і заборона далі рухатись.

Але, поліція звела його до самого повороту того ж колгоспу Бафало і я звісно розумію, що як я поїхав то все було, як мало бути.

Зʼясувалось, що поліція нічого не може зробити такому потенційному вбивці. Воно як їхало, (водій сказав, що ширина 3.90метри! згідно ПДР 2.60) то ще і боїться виїхати на обочину і смалив по середині. Авто, які розминались то практично в сантиметрах були від того грузу, який виступав у ширину бо він ж фарами сліпить і тих колес з комбайна не було видно.

1.5 років тому без марлевої маски виганяли з роботи, не пускали в магазини, обмежили майже у всіх правах. А тут нема кому, нема закону, який може зупинити цей дурдом!!!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держпродспоживслужба у Волинській області хоче купити спеціалізоване авто

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити