image
 |  2 23 Вересня 2022 | 10:53

На Волині водій, який намагався втекти від прикордонників, врізався в електроопору

Прикордонники Волинського загону затримали за злісну непокору водія автомобіля Peugeot.

Про це інформує пресслужба Волинського прикордонного загону.

Учора ввечері прикордонний наряд намагався зупинити легковик на контрольному посту в одному з населених пунктів Володимирщини. На вимогу зупинитися водій зухвало об’їхав правоохоронців та продовжив рух, набираючи швидкість. Невдовзі прикордонники наздогнали втікача, який не впорався з керуванням і його транспортний засіб зіткнувся з бетонним стовпом лінії електропередач. 43-річний керманич ледве тримався на ногах та мав явні ознаки алкогольного сп’яніння.

Стосовно утікача охоронці кордону склали адмінпротокол за ст.185-10 КУпАП «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України або члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону».

Про подію прикордонники поінформували співробітників патрульної поліції. Вони склали на правопорушника ще два протоколи: за керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів чи іншого майна.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити