image
 |  5 20 Грудня 2020 | 15:07

На Волині – 13 випадків повторного інфікування COVID-19

На Волині вже зареєстровано 13 випадків повторного інфікування COVID-19 в осіб, котрі перехворіли 2-6 місяців тому.

Відповідну інформацію озвучили під час засідання регіональної комісії з питань ТЕБ та НС, - йдеться на сайті Волинської ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стрибок донизу: на Волині – 260, в Україні — 8 325 нових випадків коронавірусу

«На сьогодні з’являються повідомлення, хоча офіційної статистики такої ще не ведеться, про реєстрацію випадків повторних захворювань на ковід. В Україні від загальної кількості таких випадків інфікованих зафіксовано 0,25 % в осіб, котрі вже перехворіли.

Щодо Волині, то в області зареєстровано 13 випадків повторного інфікування в осіб, котрі перехворіли 2-6 місяців тому. І з них половина – це медичні працівники. Повторні випадки фіксувалися у містах Луцьк, Нововолинськ та Горохівському, Луцькому, Ковельському, Рожищенському і Любешівському районах», - повідомила головний санітарний лікар області Наталія Янко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: COVID-19: коли чекати спаду епідемії в Україні?

«За розрахунками епідеміологів, піковий період захворюваності припаде на середину січня та триватиме до середини лютого. Природній спад захворюваності на коронавірус очікується не раніше лютого 2021 року», - зазначила також Наталія Янко.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити