image
 |  0 6 Червня 2022 | 10:52

На Волині взяли під варту серійного злодія

Прокурори Луцької окружної прокуратури, які здійснюють процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про вчинення 36-річним жителем Луцька викрадень офіційних документів та крадіжок, у тому числі в умовах воєнного стану (ч.1 ст. 357, ч. ч. 2, 4 ст. 185 КК України), домоглися обрання йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Про це інформує прокуратура Волинської області.

Звільнившись із місць позбавлення волі у жовтні 2021 року, тричі судимий до цього чоловік продовжив вчиняти злочини.

Із грудня 2021 по травень 2022 року він двічі викрадав у громадян банківські картки та знімав із них гроші (30 тисяч гривень) та двічі крав продукти у супермаркетах.

Викритому правоохоронцями чоловікові було повідомлено про підозру у вчиненні цих злочинів – і 16 травня 2022 року суд обрав йому запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Проте вже за кілька днів підозрюваний украв на вулиці у перехожого гаманець із грішми, відтак тепер, після зміни запобіжного заходу, перебуватиме під вартою.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити