image
 |  2 4 Червня 2020 | 18:48

На Волині за добу – 20 крадіжок

За добу поліція Волині зареєструвала понад 20 крадіжок: більше половини з них розкриті. Найбільше фактів таємного викрадення майна зареєстрували у Луцьку, Маневицькому районі та Володимирі-Волинcькому. 

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Так, зокрема, у Луцьку оперативники встановили зловмисника, котрий обікрав квартиру 20-річного жителя обласного центру. 33-річний лучанин пошкодив замок дверей, проник до помешкання та викрав гаманець із грошима і банківськими картками. Окрім цього, поліцейські розкрили крадіжку гаманця із квартири 36-річної лучанки, крадіжку телефонного кабелю по вулиці Гордіюк та три крадіжки з торгових закладів.

У Камені-Каширському раніше судимий 45-річний місцевий житель розібрав стіну підсобного приміщення та викрав частину металевої конструкції гужової підводи. Правопорушника викрили дільничні офіцери поліції. Викрадене майно вилучили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині розшукують шахрайку: просять упізнати (ФОТО)

Співробітники Володимир-Волинського відділу поліції розкрили дві крадіжки продуктів харчування із місцевих магазинів, у Ківерцівському районі встановили зловмисника, котрий викрав у 28-річної місцевої жительки золоті сережки, а в Луцькому районі оперативники викрили 48-річну жінку у крадіжці велосипеда. Двоколісного вилучили та повернули власнику.

За усіма фактами таємного викрадення майна слідчі розпочали кримінальні провадження за ст. 185 Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити