image
 |  2 27 Жовтня 2020 | 10:25

На Волині за добу ліквідували тpи пожежі

26 жовтня о 01:49 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу у 2-х поверховому цегляному житловому будинку в місті Нововолинськ. Рятувальниками 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини Управління ДСНС України у Волинській області ліквідували пожежу о 02:05. Пожежа виникла у кімнаті на першому поверсі, вогнем знищено офісні меблі та речі домашнього вжитку. Ймовірно причина пожежі – підпал.

Про це повідомили в УДСНС України у Волинській області.

З цієї ж причини, за попередніми даними, трапилася пожежа в селі Бахів Ковельського району. Горіння о 00:05 27 жовтня ліквідували рятувальники 4-ї та 19-ї ДПРЧ Управління ДСНС України у Волинській області та працівники місцевої пожежної охорони села Доротище.

Також о 13:13 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля поблизу села Мерва Горохівського району. Пожежа ліквідована о 13:28 працівниками 22-ї ДПРП міста Берестечка. Ймовірна причина пожежі – коротке замикання електромережі автомобіля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За минулий тиждень волинські сапери ДСНС знищили 11 боєприпасів часів Другої Світової війни

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити