image
 |  2 27 Листопада 2020 | 11:28

На Волині за минулу добу ліквідували дві пожежі

О 16:59 годині надійшло повідомлення про пожежу в м.Нововолинськ – на вулиці Панасівській горить будівля. За викликом прибула чергова варта 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинськ Управління ДСНС у Волинській області, їм на допомогу команда добровільної пожежної дружини підприємства «Кроноспан» та відділення рятувальників 7-ї ДПРЧ м.Володимир-Волинський.

Про це повідомили в УДСНС України у Волинській області.

Рятувальники провели бойове розгортання і оперативно подали на гасіння пожежі 3 спеціальних водяних стволи в складі ланок газодимозахисної служби в апаратах на стисненому повітрі для захисту органів дихання та зору від великої кількості диму та теплової дії полум’я. Пожежу вдалось ліквідувати о 18:06, вогонь встиг знищити покрівлю та перекриття будівлі, речі домашнього вжитку.

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Цього ж дня о 20:52 трапилась пожежа трансформатора, розташованого в селі Струмівка Луцького району. До місця пожежі виїхали рятувальники 1-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Луцьк Управління ДСНС у Волинській області. Вже о 21:00 підрозділ приступив до боротьби з вогнем – після відключення електропостачання на гасіння пожежі було подано 1 водяний спеціальний ствол. Пожежу ліквідували о 21:45. Ймовірна причина пожежі: коротке замикання електромережі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нововолинську працівники ДСНС врятували від знищення вогнем двоповерховий житловий будинок

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити