image
 |  2 23 Жовтня 2023 | 18:43

На Волині за вихідні спіймали понад десяток п'яних водіїв

На Волині за вихідні дні патрульні виявили 13 керманичів у стані спʼяніння: 7 — у Ковелі та 6 — у Луцьку.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

Коротко про декількох з них:

Під час вимірювання швидкості, за допомогою приладу Tru Cam на вулиці Рівненській, що у Луцьку, патрульні зупинили автомобіль марки Dacia Dokker, через порушення швидкісного режиму. А саме автомобіль рухався зі швидкістю 76 км/год. Під час спілкування із водієм поліцейські помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Прилад Drager показав результат 1,82 проміле.

У Ковелі, під час дії комендантської години, патрульні помітили мотоцикл марки Yamaha без номерного знаку. Поліцейські подали керманичу знак про зупинку, однак водій проігнорував вимогу та намагався втекти. Згодом інспектори все ж зупинили транспортний засіб та з’ясували, що водій перебував у стані сп’яніння. Результат огляду 1,50 проміле.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волинь незаконно везли брендові одяг і взуття (ФОТО)

Ще один випадок також трапився у місті Ковелі. На вулиці Варшавській керманич автомобіля ВАЗ не дотримався безпечної дистанції та здійснив зіткнення з автомобілем марки Opel. Під час спілкування із винуватцем події поліцейські виявили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Прилад Drager показав результат — 2,50 проміле.

Ha усіх порушників правил дорожнього руху поліцейські склали протоколи за ст. 130 (Керування у стані спʼяніння) КУпАП та інші адміністративні матеріали згідно із вчиненими правопорушеннями.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити