image
 |  2 1 Вересня 2019 | 18:09

На Волині замість ям на дорогах - квіти (ФОТО)

На дорозі між селищами Турійськ та Луків на Волині місцеві мешканці поставили в ями вазони з квітами. У такий спосіб вони намагаються привернути увагу влади до зруйнованих автошляхів.

Про це повідомляє «ВолиньPost».

Люди надіслали світлини, на яких видно, що дорогу не ремонтували уже тривалий час, а у ямах можна впевнено садити квіти.

«Дорога в жахливому стані, декілька років там майже не проводяться ремонти, їздити по ній – одне «задоволення», – розповіли місцеві мешканці.

Люди повідомили, що з питанням ремонту дорожнього покриття звертались до Волинської служби автомобільних доріг, і це навіть дало певний результат – ремонт таки зробили, проте ямковий і лише на клаптику дороги.

«Два місяці тому звертались на урядову «гарячу лінію» та у Волинську службу доріг. Нам дали відповідь, що ремонт найближчим часом планується.

На цей момент зробили ямковий ремонт приблизно 4-5 км, залишилось ще 20 км...

Знову звертаємось у службу доріг, а там відповідь: фінансування закінчилось на цей рік.

Читайте також: Лучани бідкаються на жахливий стан дороги

Мовляв, можливо наступного року виділять більше грошей, тоді можна буде зробити більше. А таких клаптиків там багато, кожного разу їдеш і «радуєшся», що наші податки йдуть за призначенням».

Відтак люди вирішили оригінально нагадати про необхідність ремонту дорожнього покриття автошляхів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити