image
 |  11 10 Квітня 2021 | 10:01

На Волині зарибнили водойми (ФОТО, ВІДЕО)

На Любомльщині рибалки-любителі провели зариблення водойм.

Зариблення здійснили 8 квітня, - пише Район.Любомль.

Із Холонівського рибного господарства до Любомля привезли 800 кілограмів карася та понад 500 кілограмів коропа. За кілька днів планують привезти ще 500 кілограмів товстолоба та білого амура. Зарибка замовило Любомльське УТМР. Більшу частину коштів на придбання зарибка отримали із внесків рибалок-любителів.

Із Любомля рибалки розвезли зарибка по багатьох водоймах краю: озера Вільшане, Куснищанське, Римачівське, Горіхове, Чакове, водойми у Згоранах, Рівному, Городні. У Любомлі водойми на вулиці Машівській, біля міського стадіону, у парку Саманти Сміт, РММ, на «сто двадцятці» та водойма по вулиці Володимирській.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У громаді на Волині лісники порізали дуби, аби зробити дорогу (ФОТО)

«Приємно, що рибалки згуртувалися і закупляють рибу для зариблення водойм. Всі ж розуміють, що для того, аби потім мати де порибалити, потрібно провести зариблення. Завдячуючи внескам рибалок вдалося придбати чимало малька, і тепер, впевнений, рибалки не будуть масово збиратися на одній водоймі, бо почули що там є риба. Ми стараємося зарибити рівномірно всі водойми на Любомльщині. Приємно, що рибалки об'єднуються і разом вдається робити хорошу справу», – говорить керівник Любомльського УТМР Олександр Мікульський.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити