image
 |  7 15 Травня 2019 | 20:01

На Волині засудили іноземця, який давав прикордонникам 400 гривень хабара

На Волині засудили громадянина Азербайджану, який хотів підкупити прикордонників пункту пропуску «Доманове».

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Нагадаємо, вдень 12 травня чоловік, в якого були відсутні необхідні для в'їзду в Україну документи, перебуваючи у міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Доманове», надав прикордонникам неправомірну вигоду в розмірі 400 гривень, аби таки в'їхати на територію нашої країни – і був затриманий на місці вчинення цього злочину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцький виконком змінив автобусний маршрут №23

Чоловік, в якого були відсутні необхідні для в'їзду в Україну документи, перебуваючи у міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Доманове», надав прикордонникам неправомірну вигоду в розмірі 400 гривень.

Згодом прокурори уклали із громадянином іноземної країни угоду про визнання ним винуватості.

Вироком Ратнівського районного суду від 14 травня 2019 року чоловіка визнали винним у наданні неправомірної вигоди службовим особам за прийняття рішення з використанням наданої їм влади чи службового становища (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 369 КК України) та призначили покарання у виді штрафу розміром 8 500 грн.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити