image
 |  7 22 Жовтня 2018 | 16:26

На Волині затримали бандитів, що маскувались під нацгвардійців

На Волині СБУ затримала бандитів, які діяли під виглядом нацгвардійців. Вони планували розширити «географію» своєї злочинної діяльності, для чого вони прибули з Київщини на Волинь.
Про це повідомляє Прес-служба УСБУ у Волинській області.
Оперативники спецслужби встановили, що зловмисники спеціалізувалися на вчиненні розбоїв, грабежів та вимаганні коштів у населення в різних регіонах країни. При цьому вони використовували форму зі знаками розрізнення Нацгвардії.
За наявною в СБУ інформацією бандити планували розширити «географію» своєї злочинної діяльності, для чого вони прибули з Київщини на Волинь.
Зловмисників затримали згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України в Маневицькому районі під час спроби вчинення розбійного нападу на місцевого підприємця.
У межах кримінального провадження відкритого за ч. 2 ст. 189 Кримінального кодексу України перевіряється причетність зазначених осіб до вчинення інших злочинів на території України.






Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити