image
 |  13 29 Березня 2021 | 11:46

На Волині затримали чоловіка, що збував наркотики

Жителя Нововолинська підозрюють у збуті наркотичних засобів.

Про це інформує пресслужба Волинської прокуратури. 

За процесуального керівництва Володимир-Волинської окружної прокуратури працівники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в області та Володимир-Волинського відділу поліції26 березня 2021 року затримали 34-річного жителя Нововолинська під час збуту ним громадянину таблеток з умістом бупренорфіну.

Упродовж лютого-березня 2021 року правоохоронцями зафіксовано три епізоди збуту чоловіком заборонених ліків.

Під час санкціонованого обшуку в його оселі вилучено таблетки з умістом наркотичних речовин, канабіс, пристрої для вживання наркотиків, мобільні телефони і гроші, отримані від злочинного промислу.

Йому повідомлено про підозру у неодноразовому незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті наркотичних засобів (ч.ч. 1,2 ст. 307 КК України).

Прокурори наполягатимуть на обранні підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Довідково: санкцією ч.2 ст. 307 КК України за вчинене повторно незаконне придбання, зберігання з метою збуту, а також незаконний збут психотропних речовин передбачено покарання у виді позбавлення волі на строк від шести до десяти років із конфіскацією майна. 

  

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити