image
 |  2 7 Серпня 2020 | 13:33

На Волині затримали чоловіка зі зброєю без документів (ФОТО)

У Горохові поліцейські вилучили у жителя району гвинтівку та набої. За незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами волинянину загрожує, зокрема, до семи років позбавлення волі. Триває досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. 

Про це інформує пресслужба поліції Волинської області.

Пригода трапилася учора, 6 серпня. По обіді, на території стрільбища у райцентрі Горохів, співробітники поліції виявили 38-річного жителя селища Мар’янівка, котрий здійснював пристрілювання гвинтівки.

При перевірці з’ясувалося, що жодних документів на зброю у чоловіка не має. З місця події поліцейські вилучили гвинтівку «Remington», калібру 30-06, 12 набоїв до неї, глушник та пристрій для відстрілу зброї.

Вилучене направили на дослідження у Волинській науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

Санкція ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, передбачає від трьох до семи років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Майже 8 гектарів землі, іномарка, 200 тисяч зарплати: що в декларації першого заcтупника Кватирка?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити