image
 |  5 7 Червня 2021 | 16:02

На Волині затримали попа у жіночому одязі: із сайту єпархії УПЦ МП видалили інформацію про нагородження священника

Із офіційного сайту Волинської єпархії Української православної церкви Московського патріархату зникло повідомлення про нещодавнє свято у храмі Копачівського благочиння, під час якого священник, якого нещодавно затримали у жіночому вбранні, отримав високу церковну нагороду.

Як видно зі скріншоту повідомлення, подія відбувалася 26 травня. Станом на 15:00 7 червня посилання за публікацією на сайті видає помилку 404, - повідомляє Район.Рожище.

Як повідомляла раніше пресслужба Волинської єпархії УПЦ МП, з благословення митрополита Онуфрія та архієпископа Нафанаїла, настоятель храму отримав високу церковну нагороду – митру, а його матушка – орден святої великомучениці Варвари.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині неповнолітній прихожанці церкви суд дозволив вийти заміж

Нагадаємо, кілька днів тому полісмени затримали священника у жіночому вбранні. Ним виявився настоятель одного із храмів Копачівського благочиння.

Згодом у єпархії казали, буцімто священник через психічне захворювання давно є заштатним отцем і не має приходу у жодному з храмів громади. Однак ця інформація не відповідає дійсності. Виявляється, два тижні тому він ще отримував нагороду з благословення найвищого керівництва.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити