image
 |  0 12 Березня 2020 | 10:40

На Волині затримали розповсюджувачів тютюнового фальсифікату

Співробітниками податкової міліції у взаємодії з працівниками Любомльського ВП ГУ НП у Волинській області на одній з вулиць міста Любомля зупинено транспортний засіб, яким здійснювалось незаконне транспортування партії контрабандних цигарок.

Про це інформує ГУ ДФС у Волинській області.

Відтак, правоохоронцями обстежено транспортний засіб марки Audi A6, який перебував під керуванням місцевої жительки. В ході вжитих заходів, виявлено та вилучено з незаконного обігу 5 000 пачок тютюнових виробів без марок акцизного податку встановленого зразка, які зловмисники планували переправити до країн Європейського Союзу поза митним контролем. При цьому, фіскалами вилучено транспортний засіб, який використовувався для перевезення цигарок. Орієнтовна вартість вилучених товарно-матеріальних цінностей становить півмільйона гривень.

На даний час на жительку м. Любомль складено адміністративний протокол за ч.1 ст. 177-2 КУпАП (Виготовлення, придбання, зберігання або реалізація фальсифікованих тютюнових виробів) та здійснюється збір додаткових матеріалів з метою скерування адміністративної справи до суду.

Читайте також: На Камінь-Каширщині затримали підлітка, який викрав легковик із гаража

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити