image
 |  0 16 Жовтня 2019 | 14:01

На Волині затримали вбивцю 39-річного чоловіка

Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За фактом умисного тяжкого ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. Учора до чергової частини Ківерцівського відділу поліції звернувся 20-річний житель селища Цумань. Чоловік повідомив, що у будинку свого знайомого він виявив мертвим 39-річного жителя цього ж селища. На тілі чоловіка були видимі ознаки насильницької смерті. 

Про це інформує прес-служба поліції Волинської області.

На місце пригоди одразу ж виїхала слідчо-оперативна група та керівництво Ківерцівського відділу поліції.

Правоохоронці оперативно встановили, що напередодні, під час конфлікту, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, постраждалого побив раніше судимий 42-річний місцевий житель. Від отриманих травм волинянин помер.

Зловмисника поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також: Трагедія на ВолинІ: зять застрелив тещу

Після оголошення йому підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України, буде вирішуватися питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Санкція статті передбачає від семи до десяти років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити