image
 |  5 1 Листопада 2022 | 12:34

На Волині затримали жінку під наркотиками

Учора, близько 19 години, співробітники групи реагування патрульної поліції за порушення правил дорожнього руху зупинили Audi A3.

Про це інформує поліція Волинської області.

За кермом транспортного засобу перебувала 32-річна мешканка Запоріжжя. Спілкуючись із керманичкою, правоохоронці помітили у неї явні ознаки наркотичного сп’яніння, зокрема, й порушення координації рухів.

Від проходження огляду у наркологічному диспансері водійка відмовилася, а під час складання адміністративних матеріалів намагалася «порішати», поклавши на заднє сидіння 100 євро.

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу, яка задокументувала факт неправомірної вигоди. Гроші вилучили.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Окрім того, на водійку складено адмінпротокол за ст. 130 (керування транспортним засобом у стані наркотичного сп’яніння) КУпАП.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити