image
 |  0 13 Грудня 2017 | 09:12

На Волині завершили близько половини запланованих об’єктів інфраструктури в ОТГ

Станом на сьогодні у Волинській області завершили 41 з 84-ох об’єктів інфраструктури, яку об'єднані територіальні громади отримали як субвенцію. Про йшла мова під час наради у заступника голови Волинської облдержадміністрації Сергія Кошарука.
У контексті реалізації інвестиційних програм та проектів, що здійснюють за рахунок субвенції з Державного бюджету місцевим на заходи щодо соціально-економічного розвитку окремих територій начальник управління розвитку, інвестицій та європейської інтеграції облдержадміністрації Юрій Кресак зазначив: на рахунки розпорядників коштів уже надійшло 127 млн 721 тис. 300 грн, тобто майже 79% передбаченого обсягу на цей рік. Нині роботи уже виконано на 66 млн 803 тис. грн.
Що ж до субвенції, яку спрямували на розвиток інфраструктури об’єднаних територіальних громад, то на рахунок казначейства надійшла уся сума передбачених для ОТГ Волині коштів у розмірі 50 млн 122 тис. 900 грн. Про це повідомив заступник начальника управління містобудування та архітектури облдержадміністрації Віталій Швай. 41 об’єкт із 84-х завершили повністю.
Стосовно реалізації в області проектів за рахунок коштів за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку, то заступник начальника управління – начальник планово-технічного відділу управління капітального будівництва облдержадміністрації Станіслав Наумчик зазначив: посилено працюють над проблемою освоєння коштів для встановлення спортивних майданчиків у місті Рожище та утеплення стін у Іваничівській центральній районній лікарні. Стосовно останнього об’єкта рівень освоєння коштів залежить від погодних умов.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити