image
 |  7 23 Квітня 2021 | 21:21

На Волині завершують комісійне обстеження шляхів державного значення (ФОТО)

Фахівці Служби автомобільних доріг у Волинській області спільно з представниками відділу безпеки дорожнього руху обласного управління патрульної поліції та дорожніх підприємств-експлуатаційників проводять комісійне обстеження автошляхів державного значення.

Про це інформують у Службі автомобільних доріг області.

Весняне комісійне обстеження доріг стартувало на початку квітня. Наразі проходить другий етап – практичний, що триватиме до 26 квітня.

Під час такого комісійного обстеження перевіряється стан проїзної частини та смуги відведення автошляхів, дорожніх знаків, розмітки та інших технічних засобів організації дорожнього руху, ліній зовнішнього освітлення.

Уже обстежено автошляхи М-07, М-19, Н-22, Н-17, Р-15 і Р-14. Перевірено стан й більшості територіальних доріг, для цього також працюють відповідні комісії, створені на місцях.

Всі недоліки фіксуються. За результатами перевірки будуть складені відповідні акти та визначені необхідні обсяги першочергових ремонтних робіт і заходи з ліквідації недоліків у експлуатаційному утриманні дорожньої мережі в межах видатків на поточний рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцька «Свобода» долучилася до загальноміської екологічної толоки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити