image
 |  2 29 Жовтня 2019 | 09:14

На Волині збирають кошти на порятунок важкохворої дівчинки, що народилась із трійні

У волинянки Вікторії Павлік із села Скобелка на Горохівщині, що народилась із трійні, - прогресуюча гідроцефалія головного мозку ДЦП та ще низка захворювань. Дитині необхідна дороговартісна операція в Ізраїлі, яка вартує 100 тисяч доларів США. Самостійно батьки  не можуть оплатити її, тому благають допомоги у небайдужих.

Про це пише на своїй сторінці у мережі Фейсбук батько 9-річної хворої дівчинки Володимир Павлік.

“У ці сонячні дні дівчинці важко, вона так хоче на вулицю. Вийшли на сонечко на свіже повітря. Вікусі важко, вона радується всьому що бачить: дуже любить квіти, як побачить – аж кричить за ними. Квіти її заспокоюють. Дуже просимо допомогти дівчинці щоб вона була здоровою щоб змогла побігти до своїх квіточок щоб підійти до всього що вона любить. Без вас ніяк!”, – пише батько хворої Вікторії Павлік.

У хворої дівчинки – постійні епілептичні приступи, гідроцефалія головного мозку, ДЦП та інші захворювання.

Дівчинці потрібно зібрати 100 тисяч доларів на операцію головного мозку в Ізраїлі, крім того, постійно витрачаються кошти на ліки. 

Батьки дуже просять дати шанс дитині на краще життя і дякують за кожну копійку. Допомогти Вікторії можна, переказавши кошти на картку:

ПриватБанк: 5168 7427 1002 1423 – мама Павлік Леся Олексіївна. 

Телефон для довідок: 097 873 16 63.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Молодій мамі з Волині потрібна допомога небайдужих у боротьбі з недугою

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити