image
 |  0 9 Квітня 2022 | 11:22

На Волині жінка хотіла незаконно вивезти свого чоловіка за кордон

Слідчі Володимир-Волинського відділу поліції задокументували факт правопорушення та оголосили 29-річній жительці Київщини про підозру за ч.3, ч.4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) та ч.1 ст.332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України.

Про це інформує поліція Волинської області.

Досудовим слідством встановлено, що 29-річна жителька Борисполя підробила свідоцтва про народження своїх дітей. Жінка виправила в свідоцтвах про народження дітей дані про їхнього батька, замінивши на свого чоловіка. Підроблені свідоцтва про народження дітей надавали право виїзду за межі України її чоловіку. 

Під час проходження паспортного контролю у пункті пропуску Устилуг надала працівникам прикордонної служби завідомо підроблені документи, що надавали її чоловіку право виїзду за межі України. Факт фальсифікації прикордонники виявили прикордонники та повідомили поліцію.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3, ч.4 ст. 358 та ч.1 ст. 332 Кримінального кодексу України. Жінці оголосили про підозру у вчинених правопорушеннях. Триває досудове слідство.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити