image
 |  0 17 Січня 2019 | 18:19

На Волині жінка намагалась підкупити прокурора

Прокуратурою Волинської області затверджено і скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про надання 59-річною мешканкою Ковеля неправомірної вигоди прокурору Ковельської місцевої прокуратури.

Про це інформує прес-служба прокуратури Волинської області.

Нагадаємо, зловмисницю було затримано 08 листопада 2018 року під час надання 15 тис. грн. процесуальному прокурору за вирішення питання про перекваліфікацію вчиненого її родичем злочину на менш тяжкий.

Про зроблену за кілька днів до того пропозицію надання неправомірної вигоди прокурор повідомив керівництво, відтак завдяки його принциповості правопорушницю було викрито і затримано в момент вчинення злочину.

Жінку, яка щиро розкаялася у скоєному, обвинувачують у наданні неправомірної вигоди особі, що займає відповідальне становище (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 3 ст. 369 Кримінального кодексу України ) й невдовзі вона постане перед судом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перший у 2019 році суд над бійцями 51-ої бригади не відбувся

Зауважимо, що санкція ч. 3 ст. 369 КК України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити