image
 |  2 24 Лютого 2021 | 13:59

На Волині жінка народила за кермом авто (ВІДЕО)

Учора, близько 16-ї години, під час патрулювання території Володимир-Волинської громади, до службового автомобіля поліцейських офіцерів підбіг схвильований чоловік, і повідомив, що в автівці неподалік народжує жінка.

Про це інформують на сторінці Поліцейські офіцери громади у Волинській області.

З’ясувалось, що у жінки почались перейми, але до пологового будинку вона вирішила дістатись самостійно. Дістатись до лікарні громадянка не встигла та народила маля в дорозі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейські офіцери громади у Волинській області

Реакція поліцейських офіцерів була миттєвою: Андрій Коколюк офіцер Оваднівська ТГ сів за кермо автомобіля жінки. Дорогою він підбадьорював товариською розмовою новоспечену маму, а Олександр Дем’яненко офіцер Устилузька ТГ супроводжував транспортний засіб. Жінку передали лікарям. Це вже четверта дитина в сім’ї, з хлопчиком та мамою все добре. Вітаємо родину!

Висловлюємо подяку капітану поліції Андрію Коколюку та лейтенанту поліції Олександру Дем‘яненку за оперативність і непохитність, а також небайдужому громадянину, який вчасно повідомив про подію. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити