image
 |  4 12 Жовтня 2020 | 19:09

На Волині жінка загинула під колесами вантажівки

В період з 5 по 12 жовтня 2020 року до Любомльського відділу поліції надійшло 102 звернення громадян. З них 48 розглянуто у відповідності Закону України «Про звернення громадян» та по 15 фактах відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. З числа зареєстрованих кримінальних правопорушень 2 крадіжки, 2 факти надання пропозиції службовій особі неправомірної вигоди, 1 факт шахрайства, 3 злочини пов’язані з незаконним обігом наркотиків, 2 факти нанесення тілесних ушкоджень, 1 факт незаконного поводження зі зброєю та 1 грабіж.

Про це інформує Любомльський Відділ Поліції.

Так, 11 жовтня близько 12:25 год. в м. Любомль по вулиці Незалежності, 47 з магазину «Продукти» невідомий чоловік відкрито викрав продукти харчування та незважаючи на те, що продавець магазину бачив факт крадіжки та намагався наздогнати чоловіка, останній втік. Працівниками групи реагування патрульної поліції Любомльського відділу поліції по «гарячих слідах» було встановлено та затримано грабіжника. Ним виявився раніше судимий 36-ти річний житель м. Любомль.

Відомості про подію внесено до ЄРДР за ч. 1 ст. 186 КК України (Грабіж). Відповідні діяння карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років. Триває досудове слідство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У громаді на Волині ремонтують вулицю та будують стадіон (ФОТО)

Ситуація на автошляхах.

        Впродовж тижня на дорогах району трапилась 3 дорожньо-транспортних пригод, з яких 1 з потерпілими.

         Так, 5 жовтня близько 06:25 год. на автомобільній дорозі «М-07» сполученням «Київ-Варшава» з МАПП «Ягодин» в напрямку м. Ковель поблизу АЗС «SHEL» 57-ми річний водій автомобіля «Івеко» здійснив наїзд на 72-о річну жительку с. Вишнів, яка раптово вибігла на проїжджу частину дороги. Внаслідок ДТП жінка загинула на місці пригоди. Відомості про подію внесено до ЄРДР за ч. 2 ст. 286 КК України. Триває досудове слідство.

         Також, за минулий тиждень працівниками відділу поліції виявлено 5 фактів керування транспортними засобами в стані алкогольного сп’яніння (з початку року 184 ).

     Протягом тижня працівниками груп реагування патрульної поліції Любомльського відділу поліції в ході виконання службових обов’язків щодо нагляду за дотриманням правил дорожнього руху виявлено 222 порушень ПДР (з початку року 5580).

     Також, поліцейськими зафіксовано 8 випадків перебування осіб, у громадських місцях у п’яному вигляді, чим своєю поведінкою ображали людську гідність та громадську мораль, у 6 випадках виявлено громадян, які палили тютюнові вироби у заборонених місцях, 11 випадків завідомо неправдивого виклику спеціальних служб, 2 порушення у сфері дозвільної системи та 1 випадок вчинення насильства в сім’ї.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити