image
 |  4 9 Жовтня 2021 | 19:10

На Волині зіткнулися маршрутка та бус. Двох осіб госпіталізували до лікарні (ФОТО)

На виїзді з міста Нововолинськ у результаті зіткнення двох мікроавтобусів травмувалося троє людей. Двох осіб у стані середньої важкості госпіталізували до Нововолинської центральної міської лікарні.

Про це «Суспільному» повідомив телефоном директор КП «Волинський центр екстреної меддопомоги та медицини катастроф» Володимир Шмаль.

З його слів, одна людина від надання медичної допомоги відмовилася. Старший лікар зміни «швидкої» Валентина у телефонному коментарі зазначила, що травми отримали пасажири обох мікроавтобусів.

Аварія трапилася в обідню пору 9 жовтня. Зіткнення зазнали мікроавтобуси Renault та Volkswagen. Один із автомобілів – автобус сполученням «Нововолинськ-Ковель».

«Volkswagen LT, обганяючи, зіткнувся з Renault Master. Двоє потерпілих доставлені в лікарню з травмами та забоями», – повідомила Суспільному телефоном речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук.

На місці працювали медики «швидкої», правоохоронці та рятувальники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Виліз і втік: у Луцьку п'яний на бусі протаранив фуру біля заправки (ВІДЕО 18+)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити