image
 |  2 15 Травня 2019 | 12:45

На Волині зловили злодія, що вкрав вісім чавунних батарей

Учора, 14 травня, до поліції Волині надійшло повідомлення від 46-річного жителя Нововолинськ про крадіжку з його будинку батарей опалення. Поліцейські оперативно встановили особу зловмисника. 

Про це інформує сектор комунікації поліції Волинської області.

Пригода трапилася в селі Бужанка Іваничівського району. Зловмисник пошкодив вхідні двері будинку заявника та викрав вісім чавунних батарей опалення на загальну суму 10 тис. грн..

Співробітники поліції встановили, що кримінальне правопорушення скоїв раніше судимий 20-річний житель Іваничівського району. 

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Йдеться про крадіжку поєднану із проникненням у житло. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. 

Загалом, за добу поліція Волині розкрила понад 10 крадіжок майна громадян, зокрема, крадіжки телефону на автостанції у Володимирі-Волинському, дизпалива в Горохові, гаманця із грошима у Ковелі, а також три крадіжки різноманітних товарів із магазинів у Луцьку. 

 ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі зловили зі зброєю та наркотиками підозрілого чоловіка

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити