image
 |  2 5 Липня 2018 | 14:47

На Волині зловмисник незаконно заволодів автомобілем

В обласному центрі Волині зловмисник незаконно заволодів автомобілем 42-річного місцевого мешканця. Поліцейські встановили особу правопорушника й розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 191 Кримінального кодексу України.
Про це «ВолиньUA» повідомили прес-служба поліції Волинської області.
До поліції із заявою звернувся 42-рінчий житель Луцька. Громадянин повідомив, що зловмисник під приводом тимчасового користування заволодів його автомобілем «DACIA» та не повернув його власнику.
В ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 59-річний житель обласного центру, котрий незаконно провів операцію відчуження транспортного засобу. Наразі поліція встановлює місцезнаходження транспортного засобу.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку на залізничному вокзалі стоять російські вагони з вугіллям (ФОТО)
За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує, зокрема, позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити