image
 |  4 1 Вересня 2023 | 21:51

На Волині знаходиться росіянин, який скоїв вбивство в Україні

Працівники міграційної поліції Рівненщини видворятимуть росіянина на батьківщину.

Нині 60-річний громадянин росії перебуває у Волинському пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Після оформлення документів вирішуватиметься питання про примусове його видворення з території України до країни походження, - повідомили на фейсбук-сторінці поліції Рівненщини.

Уродженець красноярська, який свого часу проживав на Харківщині, звільнився із Городищенської виправної колонії. Чоловік провів у місцях позбавлення волі майже 10 років за скоєне на території України умисне вбивство. Через відсутність будь-яких документів працівники міграційної служби склали на нього протокол про вчинення адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 203 КУпАП.

За поданням співробітників управління міграційної поліції працівники УДМС в Рівненській області прийняли рішення про примусове видворення 60-річного нелегала до країни походження та звертатимуться із відповідним клопотанням до суду.

Заходи щодо недопущення порушення міграційного законодавства іноземцями зокрема й тими, що вчинили правопорушення на території України, тривають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У росіян скоро "палатиме": Данілов розповів про нові українські ракети

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити