image
 |  220 16 Червня 2024 | 16:16

На Волині зросли надходження єдиного податку на 58%

За підсумками січня-травня 2024 року до місцевих бюджетів Волині надійшло 682,1 мільйона гривень єдиного податку. Таким чином, надходження єдиного податку в області на 58,3 відсотка перевищують показники аналогічного періоду торік.

Про це інформують у ДПС Волинської області, - пише ВолиньUA.

Зокрема, із загальної суми надходжень єдиного податку вклад фізичних осіб - підприємців до бюджетів громад – 532,9 мільйона гривень. Юридичні особи - спрощенці сплатили 114,3 мільйона гривень єдиного податку. Сільськогосподарські товаровиробники Волині спрямували до місцевих бюджетів 34,9 мільйона гривень єдиного податку.

Стабільно позитивну динаміку надходжень єдиного податку в області фіксують з початку року. Маючи такого надійного партнера в питанні залучення податкових надходжень, громади можуть планувати видатки з врахуванням вагомого внеску представників малого бізнесу, - наголошують у Головному управлінні ДПС у Волинській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині виявили незаконну рубку лісу (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити