image
 |  9 16 Грудня 2021 | 16:56

На Волині зупинили водія, який кермував автоцистерною без документів

Вчора вранці екіпаж відділу безпеки дорожнього руху під час патрулювання на автодорозі М-19 спільно з працівниками Управління стратегічних розслідувань за порушення ПДР зупинили автомобіль DAF із автоцистерною Trailor, який здійснював перевезення небезпечних вантажів, а саме дизельного палива.

Про це інформує Патрульна поліція Волинської області.

На місці встановили, що 24-річний водій керує транспортним засобом без ДОПНВ-свідоцтва про підготовку водіїв транспортних засобів, що перевозять небезпечні вантажі, свідоцтва про допущення транспортного засобу до перевезення небезпечних вантажів, товарно-транспортної накладної на вантаж та інших документів.

Оскільки, вантаж міг перевозитися незаконно, співробітники УСР зробили повідомлення на лінію 102.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У скільки обійдеться найдешевше поховання померлого у Луцьку

Також на водія патрульні склали адміністративний матеріал за ч.3 ст.121 (Керування водієм транспортним засобом, що підлягає обов'язковому технічному контролю, але своєчасно його не пройшов) та ч.1 ст.132-1 (Порушення правил дорожнього перевезення небезпечних вантажів) КУпАП.

Наряд СРПП Луцького РУП склали адмінматеріал за ч.4 ст.164 (Переміщення пального транспортними засобами, не зазначеними у митних деклараціях при переміщенні пального митною територією України прохідним транзитом або внутрішнім транзитом) КУпАП.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити