image
 |  5 20 Грудня 2021 | 20:00

На Волині доброчинці завітали до школи, де навчаються особливі діти

У місті Володимир-Волинський доброчинці завітали до місцевої спеціалізованої школи, де навчаються діти з особливими потребами, а саме з вадами слуху, розладом спектру аутизму та синдромом Дауна. 

Про це пишуть у спільноті "Твій Володимир".

Школі подарували знаряддя для занять фізкультурою: кульки для сухого басейну, скакалки, м'ячі і ще багато корисного. 

"Творити добро можна по-різному. Спільнота Твій Володимир, зокрема ми з вами, змогли долучитись до знакової акції та напередодні різдвяних та новорічних свят подарували радість діткам з особливими потребами. Значна частина коштів з вашої реклами постійно використовується на доброчинність. Давайте разом робити цей світ кращим, допомагаючи діткам, людям похилого віку та тим, хто найбільше потребує допомоги." - пишуть у спільноті. 

"Є люди, яких називають ДОБРОДІЇ'. Вони просто роблять добрі вчинки без журналістів і гучного галасу. Вони скромно дарують дітям радість, не дістаючи свої телефони для того,щоб робити фото. А мені хочеться щиро подякувати Володимир Омелянюк і Андрій Садовський за ваше добре серце. У наших діток, які мають особливі освітні потреби, сьогодні свято і радісний сміх,ми щасливі! Дякуємо за несподівані і такі приємні подарунки!" - поділилася враженнями Olga Gritsay.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У громаді на Волині за добу не виявили жодного хворого на COVID-19

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити